ТОП кредити онлайн 2023-11-01

Економічна ситуація в Україні, безсумнівно, сприяє запозиченню кредитів, що є головною причиною, по якій кредиторів в такій великій кількості. Не всі кредитори пропонують клієнтам дружні умови - іноді переплата за кредит може бути настільки вражаючою, що змушує позичальника переплачувати в 2, а то і в 3 рази. Щоб уникнути цього, ми ретельно оцінили і проаналізували звички різних кредитних компаній і позичальників, щоб клієнту запропонувати ТОП компанії з прийнятними умовами по відношенню до видачі і повернення кредитів.

Завдяки всебічному аналізу кредитних компаній, ми можемо показати кредитодавців в послідовності, де існує найбільша можливість зайняти кредит онлайн, в той же час включаючи важливу інформацію про особливих пропозиції та акції кредиторів.

Обери свій кредит за допомогою порівняння ТОП кредитів, в той же час отримуючи кредит з найнижчою відсотковою ставкою і найменшою загальною вартістю кредиту.

Обери свій кредит

Перший кредит 0,01% до 20000 ₴, мах 15000 ₴. Термін від 62 днів до 1 року.

Річна процентна ставка (APR) залежить від умов при подачі заявки на кредит, а також від обраної суми кредиту, Строку погашення кредиту, цілі кредиту і кредитної історії клієнта. Річна процентна ставка - це загальна вартість кредиту, виражена у відсотках. Приклад: 3000 грн. на 3 місяців, комісія 4860 грн., загальні витрати 7860 грн., APR 657%., якщо кредит погашений вчасно. Максимальна річна процентна ставка для кредитів може становити до 1095% річних.

Власником сервісу є ТОВ Online Media, юридична адреса: Латвія р Салдус, вул. Ліела 9, поштовий індекс LV-3801. Сайт пропонує порівняння кредиторів, від яких ТОВ Online Media може отримати компенсацію. Якщо у вас є побоювання щодо своєї платоспроможності, негайно зв'яжіться зі своїм кредитором. Непогашений онлайн займ може принести вам штрафи і негативно позначитися на вашому кредитному рейтингу.